To Σούλι Παραμυθιάς, για την έναρξη της σεζον, τις χορηγίες, τα διαρκείας και την ολοκληρωση των μεταγραφών

Tο Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι αρχίζει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Θεσπρωτίας και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 23-09-2015 και...

Tο Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι αρχίζει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Θεσπρωτίας και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 23-09-2015 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Παραποτάμου τον Αστέρα Παραποτάμου.

Το Δ.Σ. προσκαλεί τους φιλάθλους μας να παραβρεθούν στον ανωτέρω αγώνα και να στηρίξουν την ομάδα μας.

Επίσης το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον συμπολίτη μας και φίλαθλο της ομάδος μας Νικόλαο Κώτση, ιδιοκτήτη του καφενείου «Πεζόδρομος» στην Παραμυθιά καθώς και τον Φώτιο Ρούμπη, ιδιοκτήτη της ταχυμεταφορικής εταιρίας «Speedex» στην Θεσπρωτία για την ευγενή χορηγία αθλητικού υλικού προς την ομάδα μας.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να τα προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ. ενισχύοντας έτσι την οικονομική προσπάθεια του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για την απόκτηση ακόμα ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες που θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Τέλος ήδη παρεδόθησαν στην ιστοσελίδα «Paramythia online» οι κάρτες διαρκείας που κληρώθηκαν στους τυχερούς της κλήρωσης.

.

Παραμυθιά 18-09-2015
Από το Δ.Σ
.
In this article

Join the Conversation