ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία Γιόγιακα στις προγραμματικές δηλώσεις

Για διαδοχικές αστοχίες του Αλέξη Τσίπρα που οδήγησαν στο νέο μνημόνιο εκανε λογο στην ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας. “Δεν έσπευσαν να κλείσουν...

Για διαδοχικές αστοχίες του Αλέξη Τσίπρα που οδήγησαν στο νέο μνημόνιο εκανε λογο στην ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.

“Δεν έσπευσαν να κλείσουν την τελευταία αξιολόγηση του προηγούμενου προγράμματος, όταν το κλίμα ήταν ακόμα θετικό για τον κ.Τσίπρα, ζήτησαν τελικά παράταση του προγράμματος χωρίς χρηματοδότηση, απέτυχαν να κλείσουν συμφωνία ενώ ήμασταν σε πρόγραμμα διάσωσης και έτσι κόπηκε η παροχή ρευστότητας προς τις Τράπεζες μέσω του ELA, επέβαλαν capitalcontrols που στραγγάλισαν τις επιχειρήσεις, έφεραν νέα λουκέτα στην αγορά και πρόσθεσαν χιλιάδες συμπολίτες μας στον ήδη τρομακτικό αριθμό των ανέργων” ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γιόγιακας, ο οποιος τόνισε πως η χώρα χρειάζεται μια Κυβέρνηση με διοικητική και διαχειριστική ικανότητα και πως το Μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί και παράλληλα να δοθεί μάχη για την αντικατάσταση ορισμένων μέτρων με άλλα ισοδύναμου αποτελέσματος.

Για την Θεσπρωτία ανέφερε πως είναι σημαντικό να βρεθεί το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη Νέα Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών και να λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Ηγουμενίτσα.

Διτε στο βιντεο που ακολουθεί την ομιλία του Βασίλη Γιόγιακα

In this article

Join the Conversation