Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήριο μήνυμα προς χορηγούς

Το Δ.Σ. του ΑΠ.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τους χορηγούς της ομάδος μας και συμπατριώτες μας επαγγελματίες αδερφούς Γεώργιο και Κων/νο Βέρμπη, καθώς και τον...

Το Δ.Σ. του ΑΠ.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τους χορηγούς της ομάδος μας και συμπατριώτες μας επαγγελματίες αδερφούς Γεώργιο και Κων/νο Βέρμπη, καθώς και τον Γεώργιο Πάκο για την ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας και προέλευσης αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου μας.

Η παραπάνω ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού, του πατριωτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να επαινέσουμε δημόσια τους παραπάνω συμπατριώτες χορηγούς μας και να τους ανακηρύξουμε ομόφωνα ως επίτιμα μέλη του σωματείου μας με την διαβεβαίωση ότι η ανιδιοτελής προσφορά τους όχι μόνο θα αξιολογηθεί θετικά από τον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και από ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας και θα υπάρξει συνέχεια βρίσκοντας και άλλους μιμητές.

Πλέον η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών του σωματείου μας θα αγωνίζεται ομοιόμορφα ενδυματολογικά και αξιοπρεπώς στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και πιστεύουμε ότι στην μακρά πτήση του πρωταθλήματος θα έχουμε ευτυχή και επιτυχημένη προσγείωση.

Παραμυθιά 21-10-2015

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Θωμάς Οικονόμου
Ο Γ. Γραμματέας Γεώργιος Μπόλωσης
In this article

Join the Conversation