Τα αποτελέσματα του προγράμματος Επισιτιστικής Συνδρομής. 104 δικαιούχοι στο Δ. Σουλίου. 26 απερρίφθησαν

Aανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι σχετικοί πίνακες των αιτήσεων ( εγκριθέντων-απορριφθέντων) των δυνητικά ωφελούμενων του επιχειρησιακού προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο...

Aανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι σχετικοί πίνακες των αιτήσεων ( εγκριθέντων-απορριφθέντων) των δυνητικά ωφελούμενων του επιχειρησιακού προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)

Κατεβάστε τα αποτελέσματα από εδω.

Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 , θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά , οι ενστάσεις γα τους απορριφθέντες αιτούντες.

Οι ενστάσεις θα κατατίθoνται εντύπως , ενώπιον των πιστοποιημένων χρηστών του Δήμου Σουλίου, θα φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και θα συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων , που θα αποδεικνύουν τον λόγο που θα επικαλείται.

Ενστάσεις θα κατατίθoνται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Παραμυθιάς  απο Δευτέρα έως Παρασκευή και ωρες : 8:00π.μ. εως 14:00 μ.μ. Τηλ. Επικοινωνίας : 2666022656

In this article

Join the Conversation