Υπερ του αγώνα των αγροτών, το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσπρωτίας. καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των αγροτών. ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ε.Ε.- κυβέρνηση...

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσπρωτίας. καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των αγροτών.

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Ε.Ε.- κυβέρνηση – κεφάλαιο με την πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού στόχος τους είναι να σαρώσουν ότι έχει απομείνει από κατακτήσεις και δικαιώματα στους εργαζόμενους και να συρρικνώσουν τους μικρομεσαίους αγρότες και η αγροτική παραγωγή να περάσει σε λιγότερα χέρια. Με την εφαρμογή και του 3ου μνημονίου, που είναι συνέχεια των προηγούμενων , η ζωή του λαού θα χειροτερέψει .

Λύση δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης. Η μόνη λύση είναι ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία , στους συλλόγους , στις επιτροπές αγώνα, στις λαϊκές επιτροπές , παλεύοντας για την ανασύνταξη του κινήματος , δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία στο δρόμο της αμφισβήτησης , της ρήξης και της ανατροπής συνολικά της πολιτικής που από κοινού εφαρμόζουν Ε.Ε.- κυβερνήσεις – κεφάλαιο .

Για να ανοίξει ο δρόμος η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της να κάνουν κουμάντο του πλούτου που παράγουν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας μέχρι την τελική νίκη κατακτώντας την εξουσία .

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη και τη συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη ώρα 10:00 π.μ. στον πεζόδρομο.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!