O ΣΥΡΙΖΑ Σουλίου για αποχετευτικό, ΒΙΟΠΑΘΕ, ΕΣΠΑ και την συμμετοχή των δημοτών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ του δήμου Σουλίου χαιρετίζει την θετική εξέλιξη που είχε την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη το τεράστιο πρόβλημα της χρόνιας καθυστέρησης σημαντικών εργων υποδομής στον...

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ του δήμου Σουλίου χαιρετίζει την θετική εξέλιξη που είχε την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη το τεράστιο πρόβλημα της χρόνιας καθυστέρησης σημαντικών εργων υποδομής στον δήμο μας.

Μετά απο τις κρίσιμες συντονισμένες και αποφασιστικές  συναντήσεις του βουλευτή Μάριου Κάτση με τους αρμόδιους υπεύθυνους, την τρίτη 27 Οκτωβρίου υπεγράφη η προέγκριση σύμβασης για την εναρξη κατασκευής του αποχετευτικού παραμυθιάς. Ενα έργο,  που πιστεύουμε θα συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής.

Αποτέλεσμα επίσης εφεραν και οι συναντήσεις του βουλευτή με την υφυπουργό κ. Τζάκρη, για το θέμα του ΒΙΟΠΑ Θεσπρωτίας, ενα πρόβλημα που χρόνιζε και ζημίωνε τον Δήμο μας, φαίνεται να λύνεται οριστικά και να προχωράει.

Επειδή πιστευουμε πως οι εξελίξεις αυτές ειναι σημαντικές για την ανάπτυξη και την προκοπή της περιοχής, καλουμε τους φορεις, τους συλλόγους και τους πολίτες να αναδείξουν χρόνια προβλήματα, να υιοθετήσουμε δημιουργικές προτάσεις, και όλοι μαζί να πιέσουμε και να παλέψουμε για αυτές.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε πως η αναμόρφωση και η ανακατεύθυνση του ΕΣΠΑ με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε σύγχρονες υποδομές και παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, μακριά από την κακοδιαχείριση του παρελθόντος είναι το στοίχημα και δρόμος για την πρόοδο και ένα καλύτερο αύριο.

In this article

Join the Conversation