Πανστρατιά για την επανίδρυση της ιστορικής φιλαρμονικής ζητά ο Φ.Ο.Π.

Την συνδρομή των κατοίκων της Παραμυθιάς για την επανίδρυση της Φιλαρμονικήςτης πόλης που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ζητά ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς. Στα πλαίσια των...

Την συνδρομή των κατοίκων της Παραμυθιάς για την επανίδρυση της Φιλαρμονικήςτης πόλης που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ζητά ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς.

Στα πλαίσια των προσπαθειών αυτών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρεθούν στην αγορά της Παραμυθιάς το πρωί της  Παρασκευής 06-11-2015, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το εγχείρημα τηςεπανίδρυσης της ιστορικής μπάντας που πρωτοσύστατε ο αείμνηστος Βασίλειος Κραψίτης ως πρόεδρος του Φ.Ο.Π. στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και που συνόδευεόλες τις εκδηλώσεις της Παραμυθιάς.

Και όπως ανέφερε ο Βασίλειος Κραψίτης στην παρουσίαση της τότε πνευματικής εστίας Παραμυθιάς και μετ΄επειτα ΦΟΠ: «… υψώνουμε κατακόρυφα το αίτημα, σαν καθήκον του καθενόςπου σέβεται την ιστορία την παράδοση και την παιδεία της Παραμυθιάς. Όποιος συνειδητοποιεί το χρέος του  ως άνθρωπος, ας βοηθήσει…»

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!