«Η Κυρία Προέδρου» στην Παραμυθιά, Παρασκευή και 13…

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών (ΘΕΟΦΙΛ) παρουσιάζει την  κωμωδία με τίτλο «Η Κυρία Προέδρου» Η ΘΕΟΦΙΛ  μετρά μόλις 5 χρόνια ζωής αλλά έχει πραγματικά καταφέρει ,...

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών (ΘΕΟΦΙΛ) παρουσιάζει την  κωμωδία με τίτλο «Η Κυρία Προέδρου»

Η ΘΕΟΦΙΛ  μετρά μόλις 5 χρόνια ζωής αλλά έχει πραγματικά καταφέρει , πάρα τις δυσκολίες που πάντα υπάρχουν σε τέτοιες προσπάθειες,  να παρουσιάσει περισσότερες από δέκα μικρές και μεγάλες παραγωγές , να συμμετάσχει σε  πανελλήνια φεστιβάλ και  να  έχει προβάλει τη δουλειά της , το σύλλογο και την πόλη των Φιλιατών , στην Πάτρα , τα Γιάννενα , το Μεσολόγγι , την Ηγουμενίτσα , την Παραμυθιά  και άλλα μικρότερα μέρη της Θεσπρωτίας . Για το 2015  η ΘΕΟΦΙΛ,  παρουσιάζει την κωμωδία με τίτλο «Η Κυρία Προέδρου»:

Μια κοινωνικοπολιτική κωμωδία  παρεξηγήσεων , βασισμένη στο ομώνυμο έργο των  Μωρίς Εννεκέμ & Πιέρ Βέμπερ, στην οποία αναδεικνύονται η κακοδιοίκηση,   η ρουσφετοκρατία  και η  αναξιοκρατία αλλά  και οι ανθρώπινες αδυναμίες που τις γεννούν και τις συντηρούν αιώνες τώρα.  

Η κυρία Προέδρου μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στους Φιλιάτες , ανέβηκε πριν λίγες μέρες στην Ηγουμενίτσα.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου , με χορηγό επικοινωνίας το Paramythia-online.gr, θα παρουσιαστεί και στην Παραμυθιά στην αίθουσα Καρκαμίσι στις 8:00 το βραδύ.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!