Υπόθεση θρίλερ… Απαγχονισμένος και με τραύμα από πυροβολισμό βρέθηκε 53χρονος στο Παλαιοκκλήσι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαλευκάνει μία μυστηριώδη υπόθεση που αφορά στον θάνατο υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο 53χρονος βρίσκονταν στο χωριό του,...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαλευκάνει μία μυστηριώδη υπόθεση που αφορά στον θάνατο υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο 53χρονος βρίσκονταν στο χωριό του, στο Παλαιοκκλήσι Φιλιατών.

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός, στο χωράφι, κοντά στο πατρικό του σπίτι. Ήταν απαγχονισμένος ενώ συνάμα έφερε τραύμα από όπλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή βρήκαν ένα κυνηγετικό μονόκαννο, το οποίο κατείχε ο ίδιος και εικάζεται ότι είναι το όπλο από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός.

Τον 53χρονο, εντόπισε νεκρό ένας φίλος του. Νωρίτερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, του είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος για να τον καλέσει στο σπίτι του στο χωριό.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας. Τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν στην αυτοκτονία ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο έγινε αυτοψία από τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος θα διενεργήσει και τη νεκροτομή. Από την έκθεσή του αναμένεται να προκύψουν χρήσιμα στοιχεία ώστε να υπάρχει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.

Απο το Ράδιο Ηγουμενιτσα

In this article

Join the Conversation