Καμία αλλαγή στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, παρά τις Κασσάνδρες περί κατάργησης

Καμία αλλαγή στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, παρά τις Κασσάνδρες και τα περίεργα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα και που μιλούσαν για κατάργηση, αποφάσισε το υπουργείο Προστασίας του...

Καμία αλλαγή στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, παρά τις Κασσάνδρες και τα περίεργα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα και που μιλούσαν για κατάργηση, αποφάσισε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το σχέδιο ανασυγκρότησης της ΕΛΑΣ παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ιωάννινα από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, με την παρουσία βουλευτών και των αρχών της Ηπείρου.

Στην ουσία προβλέπεται η λειτουργία ενός αστυνομικού τμήματος ανά Καλλικρατικό Δήμο, το όποιο θα υπηρετεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών στην Ήπειρο. Εισάγεται ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου ενώ προβλέπετε και ίδρυση και λειτουργία Άμεσης Δράσης, χωρίς αυτό να αφορά την Παραμυθιά.

Μεγάλος χαμένος στη Θεσπρωτία είναι η Πέρδικα, το αστυνομικό τμήμα της οποίας καταργείται  ενώ παραμείνουν οι Αστυνομικοί Σταθμοί στο Μαργαρίτι για εθνικούς λόγους, και ο θερινός σταθμός Συβότων

 

In this article

Join the Conversation