Αιχμηρή απάντηση των επαγγελματιών της Γλυκής προς την Δήμαρχο Σουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΛΥΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Η ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Πιστή στην παράδοση η κ. Μπραίμη, δεν παράλειψε στην τελευταία συνέντευξη στο ART TV,...

Είναι μέγα ψέμα ότι δεν επιθυμούμε έλεγχο και νομιμότητα. Απο τον Δήμο θέλουμε μόνο λειτουργικούς κανόνες και υποδομές. Ομως το νομοθετικό πλαίσιο για τον εναλλακτικό τουρισμό είναι ακόμη θολό, και κινείται στην βάση ότι δεν προβλέπεται απαγορευεται. Το τουριστικό προιόν είναι σύνθετο και απαιτητικό. Με σερίφηκες νοοτροπίες, και ευθυνόφοβες πολιτικές είναι σίγουρα ο ́τι θα αποτύχεις εκει που απαιτειται δημιουργική σκέψη. Καί απέτυχαν όπως ευθαρσώς παραδέχεται η Δήμαρχος στο τέλος της συνέντευξης.

Μετά απο αυτή την ειλικρινή ομολογία, εμείς ζητάμε απο το Δ.Σ του Δήμου μας την αντικατάσταση του Αντιδημάρχου υπευθυνου για την Γλυκή, την προστασία μας απο τα εξοντωτικά και κατάπτυστα χρηματικά προστίματα που αυθαιρετα και αλλόγιστα μας επιβάλονται, να σταματήσει η κ. Δήμαρχος την δημόσια κατασυκοφαντησή μας, και τέλος προτείνουμε να συσταθεί μια μικτή επιτροπη απο τοπικούς κυριώς συμβούλους, και τον υπευθυνο τουρισμού που θα ξαναδεί απο τωρα ολα τα θέματα που αφορούν το ποτάμι.

ΥΓ Τον Αχέροντα τον επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες, εκατοντάδες γραφουν την κριτική τους. Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια που μας αφορά, θα διαπιστώσει πως το 99% γράφει πώς ηταν η καλλύτερη μερα των διακοπών τους. Οι φυσικοί μας κριτές λοιπόν έχουν διαφορετική αποψη για εμας απο αυτή της Δημάρχου. Κρίμα, αλλά θα θέλαμε να συμπιπτουν.

In this article

Join the Conversation