ΠΑΜΕ Παραμυθιάς: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης

Εργαζόμενε, άνεργε, επαγγελματία, αγρότη, νέα… Με την πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη δόθηκε μια πρώτη απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που χωρίς σταματημό...

Εργαζόμενε, άνεργε, επαγγελματία, αγρότη, νέα…

Με την πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη δόθηκε μια πρώτη απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που χωρίς σταματημό υλοποιεί το 3ο πιο βάρβαρο αντιλαϊκό μνημόνιο, ταυτόχρονα και με τα δύο προηγούμενα. Χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νεολαία, ενώσαμε τη φωνή μας απέναντι στους σχεδιασμούς κυβέρνησης – Ε.Ε. – κεφαλαίου που θέλουν να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα, που τσακίζουν το λαό μας μέσω της φοροληστείας, που παραδίδουν την πρώτη κατοικία των λαϊκών οικογενειών στα κοράκια των τραπεζών.

Η κυβέρνηση, με τη στήριξη και των άλλων κομμάτων της πλουτοκρατίας, συνεχίζει ακάθεκτη την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτική. Τις προηγούμενες μέρες ψήφισε στη Βουλή καινούρια προαπαιτούμενα προκειμένου να εξασφαλίσει τη νέα δόση των 2 δις, αλλά και τα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Στα σκαριά έχουν το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που προχωρά στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στον κρατικό προϋπολογισμό που ψηφίζεται το Σάββατο 5 Δεκέμβρη στη Βουλή εισάγονται νέες περικοπές στο Ασφαλιστικό: Οι εισφορές και λοιπές παροχές προς τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης καρατομούνται κατά 1,2 δις. Στις συντάξεις μπαίνει νέο συνολικό «τσεκούρι» 726 εκατ.

Φ τ ά ν ε ι   π ι α !
– Η κοινωνική ασφάλιση δεν είναι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!
– Η κοινωνική ασφάλιση μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!!
– Ενίσχυε την πάλη σου, οργανώσου στο σωματείο σου!!!
– Δυνάμωσε το ΠΑΜΕ, την κοινωνική συμμαχία!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 10 π.μ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ- ΟΤΕ) του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
In this article

Join the Conversation