Η Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σουλίου +ΒΙΝΤΕΟ

Σαν δημοτική παράταξη του δήμου Σουλίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας, πως ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ, το τεχνικό πρόγραμμα σε αντίθεση με την συναίνεση που δείξαμε στην περσινή κατάρτιση...

Σαν δημοτική παράταξη του δήμου Σουλίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας, πως ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ, το τεχνικό πρόγραμμα σε αντίθεση με την συναίνεση που δείξαμε στην περσινή κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος.

Θεωρούμε πως το τεχνικό πρόγραμμα του 2016, ΔΕΝ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών αφού το κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα υπερβολικά έξοδα σε τσιμεντοστρώσεις, αντιπλημμυρικά και κατασκευές τοιχίων, ΧΩΡΙΣ να διευκρινίζονται ποια είναι τα έργα αυτά.

Κατά την τοποθέτηση μας, αναφερθήκαμε αναλυτικά στις διαφωνίες μας, αφού σταθερή θέση μας είναι πως το τεχνικό πρόγραμμα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Επίσης κάναμε κριτική στον βαθμό υλοποίησης του περσινού τεχνικού προγράμματος και στο ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΡΔΟΣ του δήμου Σουλίου από αυτό.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών του δήμου μας, παραθέτουμε στο βιντεο, την τοποθέτηση μας κατά την διάρκεια την συζήτησης του τεχνικού προγράμματος 2016.

Παραμυθιά 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ

In this article

Join the Conversation