Ταξική Πορεία Θεσπρωτίας: Όλοι στη απεργία της Πέμπτης

3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ! Με την ισοπέδωση του ασφαλιστικού προχωράει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την επίθεση που έχει εξαπολύσει ενάντια στους εργαζόμενους...

Η σύνταξη είναι δικαίωμα όλων των εργαζόμενων! Εμείς, οι εργαζόμενοι είμαστε που συνολικά παράγουμε ολόκληρο τον πλούτο σε αυτήν την κοινωνία. Έχουμε τριπλοπληρώσει την ασφάλισή μας: μέσα από την υπεραξία που μας κλέβει το κεφάλαιο, μέσα από τις ασφαλιστικές εισφορές, μέσα από τους φόρους. Το δικαίωμά μας να μην δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε δεν περιορίζεται από τα λογιστικά τους τερτίπια. Δεν αποδεχόμαστε να παζαρεύει καμία κυβέρνηση τα δικαιώματά μας με τους ιμπεριαλιστές. Υπερασπιζόμαστε και κατακτάμε τα δικαιώματά μας μέσα από τους συλλογικούς μας αγώνες. Δεν παραιτούμαστε από τη σύνταξη! Απαιτούμε αυξήσεις στις συντάξεις, σύνταξη για όλους!

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 12 του Νοέμβρη έδειξε ότι ο κόσμος της δουλειάς θέλει και μπορεί να αντισταθεί στην επίθεση. Θέλει και μπορεί να αγωνιστεί ενάντια στα νέα μέτρα και συνολικά ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση ΕΕ και ΔΝΤ. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος. Ο δρόμος των μαζικών λαϊκών αγώνων, ο μόνος δρόμος που μπορεί να βελτιώσει το παρόν και το μέλλον μας.

• Κάτω το νέο μνημόνιο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ!

• Μέτωπο Αντίστασης και Πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική!

3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! Ταξική Πορεία Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation