Ευχαριστήριο μήνυμα Π.Ε.Θεσπρωτίας για την μαζική συμμετοχή στις εθελοντικές δράσεις

Με μεγάλη συμμετοχή φορέων και εθελοντών ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για τον εθελοντισμό, σε συνεργασία με τους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών και τον ΟΛΗΓ Α.Ε....

Με μεγάλη συμμετοχή φορέων και εθελοντών ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για τον εθελοντισμό, σε συνεργασία με τους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών και τον ΟΛΗΓ Α.Ε.

Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων της πόλης, οι οποίοι ζωγράφισαν πανό με μηνύματα για τον εθελοντισμό. Στους Φιλιάτες μαθητές καθάρισαν δρόμους και γήπεδα, ενώ στην Παραμυθιά παιδιά ζωγράφισαν σε πανό και χαρτί και έπαιξαν διάφορα παιχνίδια, δίνοντας το δικό τους μήνυμα για τον Εθελοντισμό.

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, τον Ερυθρό Σταυρό, τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Καλαμά και Αχέροντα, το ΚΔΑΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας, τον Σύλλογο «Ρένα Κώτσιου», τη ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο «Στοργή», το ΚΔΑΠ-μεΑ «Το Εργαστήρι», τους Συβοτίστας, την Pelorous, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τις Μανούλες Ηγουμενίτσας, τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη και ανεκτίμητη συμβολή τους στη διάδοση της ιδέας του Εθελοντισμού.

Η συμμετοχή των φορέων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα πως όταν όλοι μαζί συνεργαστούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αξιοποιώντας τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης που υπάρχει μέσα μας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!