Εφυγε από την ζωή ο εκδότης και δημοσιογράφος Αλέξης Αναστασίου

Έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας, ο εκδότης και δημοσιογράφος των εφημερίδων ΤΟΛΜΗ και ΤΙΤΑΝΗ, του ιστότοπου thespro.gr, καθώς και ιδιοκτήτης του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και του...

Έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας, ο εκδότης και δημοσιογράφος των εφημερίδων ΤΟΛΜΗ και ΤΙΤΑΝΗ, του ιστότοπου thespro.gr, καθώς και ιδιοκτήτης του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και του τηλεοπτικού σταθμού TVA παλαιότερα, Αλέξης Αναστασίου.

Ο Αλέξης Αναστασίου, o “Αλεξηκέραυνος” (όπως υπέγραφε τη στήλη του για περισσότερο από 25 χρόνια) που απεβίωσε σε σε ηλικία 68 ετών από ανακοπή καρδιάς, εχει αφήσει το δικο του στίγμα στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Θεσπρωτίας, με πoλυετή παρουσια στα κοινα, με μαχητική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία, ενώ ειχε επιλέξει να ασχοληθεί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε μια εποχή που ελάχιστοι το ειχαν τολμήσει.

H νεκρώσιμος ακολουθία, θα τελεστει το μεσημέρι της Τρίτης στις 14:30 στο κοιμητήριο Γραικοχωρίου Ηγουμενίτσας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένια και τους οικείους του αύμνηστου Αλέξη.

In this article

Join the Conversation