Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Προσοχή εφιστά η Πολιτική Προστασία Ηπειρου

Μεταβολή του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες με έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, αναμένει η ΕΜΥ και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, με βάση το δελτίο πρόγνωσης,...

Μεταβολή του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες με έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, αναμένει η ΕΜΥ και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, με βάση το δελτίο πρόγνωσης, ζητά από τους Δήμους να βρίσκονται σε ετοιμότητα και από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές χιονοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο προβλέπονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικές χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της Ηπείρου. Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 8 και βαθμιαία στα ανατολικά στα 9 μποφόρ.

Την Κυριακή θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά του μεγαλύτερου μέρους της χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου.

In this article

Join the Conversation