ΒΙΝΤΕΟ: 7 πολιτιστικοί σύλλογοι αντάμωσαν και γλέντησαν στην Παραμυθιά

7 πολιτιστικοί σύλλογοι, πιστοί στο ραντεβού για το ετήσιο αντάμωμα, βρέθηκαν στην Παραμυθιά το βράδυ του Σαββάτου, όπου γλέντησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τις δράσεις τους, υπό την...

7 πολιτιστικοί σύλλογοι, πιστοί στο ραντεβού για το ετήσιο αντάμωμα, βρέθηκαν στην Παραμυθιά το βράδυ του Σαββάτου, όπου γλέντησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τις δράσεις τους, υπό την αιγίδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Εκτός από τον ΦΟΠ, το παρόν έδωσαν οι σύλλογοι του Παγκρατίου, του Ζερβοχωρίου, του Προδρομίου, του Καρβουναρίου, της Χοΐκας και του Γαρδικίου.

Επίσης τo παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων καθώς ο δημοσιογράφος Στέφανος Ντόβας.

Η σημασία των δράσεων των συλλόγων στην διατήρηση της παράδοσης ήταν η κοινή συνισταμένη των χαιρετισμών, ενώ ο Στέφανος Ντόβας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας των Ιωαννίνων για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2011, που συνδιοργανώνεται αύριο στα Ιωάννινα από τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, την Ηπειρωτική Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς, τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας «Σκουφάς» και την Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο ΦΟΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι συνέβη το βράδυ το Σαββάτου στο αντάμωμα των πολιτιστικών συλλόγων


In this article

Join the Conversation