Κατασκηνώνουν στην Εγνατία και το λιμάνι οι αγρότες της Θεσπρωτίας από την Κυριακή

Την συγκέντρωση στην Εγνατία οδο στο Λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από την Κυριακή στις 10:00 το πρωί, αποφάσισε το συντονιστικό των αγρωτοκτηνοτρόφων Θεσπρωτίας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το...

Την συγκέντρωση στην Εγνατία οδο στο Λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από την Κυριακή στις 10:00 το πρωί, αποφάσισε το συντονιστικό των αγρωτοκτηνοτρόφων Θεσπρωτίας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από το Σάββατο όπου στις κατατόπους πλατείες των περιοχών του νομού, θα πραγματοποιηθούν προσυγκεντρώσεις συμμετέχοντας έτσι στις πανελλήνιες κινητοποιήσεις του αγροτικού κλάδου.

Ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής είναι στο επίκεντρο των αντιδράσεων, με τους αγροτοκτηνοτρόφους να τονίζουν πως οι κινητοποιήσεις αυτήν την φορά θα είναι μέχρι τέλους.

Η Συντονιστική επιτροπή αγροτοκτηνοτρόφων και αλιέων Θεσπρωτίας καλεί όλους φορείς να στηρίξουν την κινητοποίηση με οποιοδήποτε τρόπο. Επίσης καλεί όλους τους αγρότες, της Ηπείρου να ενισχύσουν την κινητοποίηση.

In this article

Join the Conversation