Συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια από Ελλάδα και εξωτερικό, για να γιορτάζουν τα 70 χρόνια γάμου…

Ο 91χρονος Αρσένης Μαραζόπουλος, μια από τις πιο αγαπημένες μορφές της Παραμυθιάς γεννήθηκε στο Ζερβοχώρι, στις 9 Ιανουαρίου του 1925. Η 87χρονη Σοφία Μαραζοπούλου, γεννήθηκε στο Προδρόμι Παραμυθιάς...

Ο 91χρονος Αρσένης Μαραζόπουλος, μια από τις πιο αγαπημένες μορφές της Παραμυθιάς γεννήθηκε στο Ζερβοχώρι, στις 9 Ιανουαρίου του 1925. Η 87χρονη Σοφία Μαραζοπούλου, γεννήθηκε στο Προδρόμι Παραμυθιάς 4 χρόνια αργότερα.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν στις 27 Ιανουαρίου του 1946 εν μέσω εμφυλίου και απέκτησαν 7 παιδιά (5 αγόρια και 2 κορίτσια), 12 εγγόνια και 5 δισέγγονα. Οι απόγονοι τους πλέον, ζουν στην Γερμανία, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Ηγουμενίτσα και μετά από πολλά χρόνια όλη η οικογένεια θα συγκεντρωθεί αύριο στο Ζερβοχώρι Παραμυθιάς, για να γιορτάσουν την επέτειο των 70 ετών του Αρσένη και της Σοφίας.

Στα 70 χρόνια αυτά, ο αγαπητός Αρσένης, είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και ακόμα και σε μεγάλη ηλικία, συμμετέχει με την παραδοσιακή Ηπειρώτικη στολή, σε τοπικές εκδηλώσεις, τραγουδά και γράφει στοίχους… “Πατρίδα χωρίς παράδοση, είναι Πατρίδα χωρίς μέλλον” συνηθίζει να λέει…

Η paramythia-online.gr, εύχεται στο αγαπητό ζεύγος, να γιορτάσουν πολλές επετείους ακόμα και να χαίρονται τους 24 απογόνους τους.

In this article

Join the Conversation