Στο πλευρό των αγροτών ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των μελών του στον πολύμορφο και δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο...

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των μελών του στον πολύμορφο και δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα φορολογικά μέτρα που εξουθενώνουν τους παραγωγούς και τους οδηγούν στην εξαθλίωση.

Οι αγρότες είναι από τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται βάναυσα από το 3ο μνημόνιο και γενικότερα από τις πολιτικές των Κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρωτογενής τομέας που θα έπρεπε να είναι ο θεμέλιος λίθος της οικονομίας μας κινδυνεύει με εξαφάνιση. Εάν εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου δεν θα μπορέσει να επιβιώσει κανείς νέος αγρότης ή κτηνοτρόφος. Την απάντηση σε αυτή τη πολιτική τη δίνουν για άλλη μια φορά οι εξουθενωμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι με τα μπλόκα στους δρόμους.

Αντιστέκονται στη λαίλαπα των νέων μέτρων και δίνουν μάχη για να επιβιώσουν οι οικογένειές τους, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και να μη διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια. Αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζομένους, ανέργους, αγρότες, κτηνοτρόφους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους ο κοινός τους αγώνας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης & ΔΝΤ που οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

In this article

Join the Conversation