ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Να κλείσουν όλα τα σχολεία του νομού την Πέμπτη

Λόγω της κρισιμότητας της απεργίας της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου 2016, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να υπερασπιστούν τα – κατακτημένα με θυσίες και μακροχρόνιους...

Λόγω της κρισιμότητας της απεργίας της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου 2016, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να υπερασπιστούν τα – κατακτημένα με θυσίες και μακροχρόνιους αγώνες των προηγούμενων γενεών εκπαιδευτικών -ασφαλιστικά τους δικαιώματα, που η Κυβέρνηση και οι δανειστές θέτουν σήμερα στην προκρούστεια κλίνη του 3ου Ευρω-Μνημονίου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί:
• τους «παλαιότερους» συναδέλφους – οι οποίοι εφησυχασμένοι στις αυταπάτες περίμεναν να συντοξιοδοτηθούν το καλοκαίρι αλλά η πραγματικότητα του ασφαλιστικού θα τους προσγειώσει σε άλλη μια πενταετία τουλάχιστον εργασίας και με συνταξιοδοτικές απολαβές συρρικνωμένες περίπου κατά το ήμισυ – να μην ανεχτούν να συντριβούν άδοξα και εν μια νυκτί, όσα οι ίδιοι με θυσίες κατέκτησαν.
• τους «νεότερους» σε υπηρεσία εκπαιδευτικούς – οι οποίοι κυρίως υπέστησαν το μισθολογικό ακρωτηριασμό του ενιαίου μισθολογίου – να μην εθελοτυφλούν με την επιπόλαιη ιδέα ότι το ασφαλιστικό δεν αφορά αυτούς άμεσα.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί
• τους εκπαιδευτικούς στην απεργιακή συγκέντρωση της ΕΛΜΕ την Πέμπτη στις 11:00 π.μ.. στην αρχή του πεζόδρομου (Γρ. Λαμπράκη και Ελεύθ. Βενιζέλου ).
• όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς εργαζομένων του Νομού και το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε κοινή πορεία την ημέρα της απεργίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Καραπάνος Ευάγγελος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Μητσέλος Σπύρος

In this article

Join the Conversation