Το ΠΑΜΕ Παραμυθιάς χαιρετίζει την μεγάλη επιτυχία της σημερινής γενικής απεργίας

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργαζομένους, ανέργους, νεολαίους, αγρότες, αυτοαπασχολουμένους, γυναίκες του νομού μας που συμμετείχαν στην σημερινή πανελλαδική- πανεργατική απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα (Πεζόδρομος- ΟΤΕ). Στην...

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργαζομένους, ανέργους, νεολαίους, αγρότες, αυτοαπασχολουμένους, γυναίκες του νομού μας που συμμετείχαν στην σημερινή πανελλαδική- πανεργατική απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα (Πεζόδρομος- ΟΤΕ).

Στην συγκέντρωση και την πορεία συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσπρωτίας, η Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας και πλήθος εργαζομένων, αγροτών, νεολαίων, επαγγελματιών.

Η σημερινή μέρα 4 Φλεβάρη 2016 είναι μια ξεχωριστή μέρα. Και είναι ξεχωριστή μέρα γιατί η επιτυχία της γενικής απεργίας είναι πολύ μεγάλη και αυτό πρέπει να είναι μόνο η αρχή.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των γυναικών, των συνταξιούχων, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης και κλιμάκωση της απάντησής μας

•    Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!
•    Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
•    Να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας.
•    Να αρνηθούμε το καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν!


Παραμυθιά, 4 Φλεβάρη 2016
Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.)

In this article

Join the Conversation