Μισός αιώνας με την εφημερίδα “Θεσπρωτική”

Έχει αλλάξει 26 πρωθυπουργούς, 13 προέδρους της δημοκρατίας και 3 πολιτεύματα. Ο λόγος για την παλαιότερη εφημερίδα του νομού, την Θεσπρωτική που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας. Ήταν...

Έχει αλλάξει 26 πρωθυπουργούς, 13 προέδρους της δημοκρατίας και 3 πολιτεύματα.

Ο λόγος για την παλαιότερη εφημερίδα του νομού, την Θεσπρωτική που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας.

Ήταν το 1966 όταν ο αείμνηστος Παναγιώτης Νταής, κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας που έμελλε να εξελιχτεί σε ένα καθημερινό μέσο ενημέρωσης με μεγάλη αναγνωσιμότητα.

Στο διάβα των 50 ετών, η Θεσπρωτική είχε συνεργαστεί με μεγάλους αρθρογράφους, λόγιους, ιστορικούς και ερευνητές του νομού, παρουσιάζοντας έτσι εκτός από την καθημερινή δημοσιογραφία, την ιστορία της Θεσπρωτίας, τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά.

Από μόνα τους τα πενήντα χρόνια συνεχούς έκδοσης, αποδεικνύουν την ορθή λειτουργία της και την αναγνώριση από το κοινό της Θεσπρωτίας, όποτε δεν χρειάζεται να σημειώσουμε τίποτε άλλο υποστηρικτικό.

Η paramythia-online.gr εύχεται στην εφημερίδα Θεσπρωτική, την Αντιγόνη Νταή και το προσωπικό της εφημερίδας, να βρίσκονται στις επάλξεις της ενημέρωσης για τα επόμενα 100 χρόνια… και βλέπουμε…

In this article

Join the Conversation