Αποστρατεύεται με τον βαθμό του υποστράτηγου ο Δημοσθένης Χρήστου

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου...

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ανώτατο συμβούλιο έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του Δημοσθένη Χρήστου, ο οποιος προάγεται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευτεί ύστερα από τριάντα ημέρες, ολοκληρώνοντας έτσι μια επιτυχημένη καριέρα στην ΕΛΑΣ.

Ο Παραμυθιώτης αξιωματικός κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1984 ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1990. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και επί σειρά ετών διατέλεσε Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και τελευταία ως Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας και Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας. Από τις 5 Μαίου 2014, εκτελεί καθήκοντα Περιφερειακού Διευθυντή Ασφαλείας Δυτικής Μακεδονίας

Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις με αντικείμενο τα ναρκωτικά ενω του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Αστυνομικών Διευθυντών.

In this article

Join the Conversation