Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς για την κατάκτηση του κυπέλλου

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Ντούμα και τους ποδοσφαιριστές μας για την επάξια κατάκτηση του κυπέλλου Θεσπρωτίας για 3η μάλιστα...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Ντούμα και τους ποδοσφαιριστές μας για την επάξια κατάκτηση του κυπέλλου Θεσπρωτίας για 3η μάλιστα συνεχή χρονιά.

Αποδείχθηκε ότι η αγωνιστικότητα και η υπομονή αποτελούν τον κυρίαρχο παράγοντα και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ταυτόχρονα ευχαριστούμε την διοργανώτρια αρχή για τους κανόνες της διοργάνωσης του θεσμού του κυπέλλου καθώς επίσης και το φίλο σωματείο του Αστέρα Παραποτάμου για την αγωνιστική του προσπάθεια και το Διοικητικό Συμβούλιό του για την άψογη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή πορεία.

Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που μας συμπαραστάθηκε ένθερμα για ακόμη μία φορά και που συνεχίζει να μας ακολουθεί και στις ευχάριστες αλλά και στις δύσκολες καταστάσεις της ομάδας, ο οποίος και αποτελεί και την κυρίαρχη κινητήρια δύναμή μας.

Συνεχίζουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια με ρεαλισμό και αισιοδοξία.

Παραμυθιά 19-02-2015
Από το Δ.Σ.
In this article

Join the Conversation