2-2 στο ντέρμπι. Αύριο η κλήρωση του κυπέλλου κυπελλούχων της ΕΠΟ. Οι πιθανοί αντίπαλοι

2-2 έληξε πριν από λίγο το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Σουλίου Παραμυθιάς και Δόξας Γαρδικίου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των play off της Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Ο αγώνας...

2-2 έληξε πριν από λίγο το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Σουλίου Παραμυθιάς και Δόξας Γαρδικίου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των play off της Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Ο αγώνας είχε ανατροπή και φινάλε θρίλερ, αφού η Δόξα αν και κατάφερε να προηγηθεί, βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την ομάδα της Παραμυθιάς και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε φάση αναμπουμπούλας.

Η ομάδα της Παραμυθιάς παραμένει στην 4η θέση με 2 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστικής αντιμετωπίζει στην Ηγουμένευσα το Καστρί. Η Δόξα Γαρδικίου, έπεσε στην 3η θέση με 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Σελεύκεια.

Εντωμεταξύ, την Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κύπελλο κυπελλούχων της ΕΠΟ, με την ομάδα της Παραμυθιάς να βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με τις κυπελλούχουςς Κέρκυρας (ΑΠΣ Κρόνος), Κοζάνης (ΑΕΠ Καραγιαννίων), Καστοριάς (Μέγας Αλέξανδρος), Γρεβενών (ΑΕΠ Βατόλακκου) και Ιωαννίνων (ΑΟ Ανατολής)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΝ  ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ 1-2
ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ – ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ 2-5
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠ/ΜΟΥ 8
2. ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ 4
3. ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ 3
4. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 2
5. ΑΕΝ  ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ 1
6. ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ –  ΑΕΝ  ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ
ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ – ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠ/ΜΟΥ – ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ

In this article

Join the Conversation