ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Σήμερα η συγκρότηση του Συντονιστικού Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ηπείρου

Συγκροτείται με ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής το Περιφερειακό Συντονιστικό Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ηπείρου την Δευτέρα (29.2) στις 19:00 στο Πάρκο Λιθαρίτσια στα Ιωάννινα. Στο Περιφερειακό Συντονιστικό καλούνται να συμμετάσχουν: οι...

Συγκροτείται με ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής το Περιφερειακό Συντονιστικό Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ηπείρου την Δευτέρα (29.2) στις 19:00 στο Πάρκο Λιθαρίτσια στα Ιωάννινα.

Στο Περιφερειακό Συντονιστικό καλούνται να συμμετάσχουν: οι βουλευτές, όλοι οι πρώην βουλευτές καθώς και υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. τα μέλη των Κ.Ε και οι Γραμματείς των Ν.Ε. των κομμάτων που συμμετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη τα μέλη των αυτοδιοικητικών παρατάξεων σε επίπεδο Δήμου – Περιφέρειας τα στελέχη μαζικών κινημάτων από συνδικαλιστικές-συνεταιριστικές οργανώσεις, επιμελητήρια, επιστημονικούς συλλόγους κ.α προσωπικότητες, στελέχη και ενεργοί πολίτες από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Στην διαδικασία θα παρευρεθεί κλιμάκιο αποτελούμενο από:
Ξεκαλάκη Στέφανο Γραμματέα Κ.Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ
Σιακαντάρη Γιώργο από την ΔΗΜΑΡ.

Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

In this article

Join the Conversation