Σε Ιταλία και Κύπρο η Περιφέρεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Για το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Ηπείρου προγραμμάτισε δύο ακόμη δράσεις τουριστικής προβολής και συγκεκριμένα: Συμμετοχή στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» στη Λευκωσία το διάστημα 15-17/4/2106. Διοργάνωση εκδήλωσης παρουσίασης...

Για το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Ηπείρου προγραμμάτισε δύο ακόμη δράσεις τουριστικής προβολής και συγκεκριμένα:

Συμμετοχή στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» στη Λευκωσία το διάστημα 15-17/4/2106.
Διοργάνωση εκδήλωσης παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στη Ρώμη στις 21-4-2016, σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Ιταλίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
– Διαδραστική παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος στα ΜΜΕ και τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας μέσω της χρήσης Cardboard video player. Θα αναπτυχθεί μία android εφαρμογή, η οποία θα αφορά σε branded menu, που θα περιλαμβάνει τα θεματικά βίντεο της Ηπείρου, για προβολή σε 3d περιβάλλον στο κινητό κάθε επισκέπτη.
– Οργάνωση μπουφέ με Ηπειρώτικα εδέσματα.
– Matching συναντήσεων ανάμεσα σε ξενοδόχους της Ηπείρου και τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας. – Κέρασμα με ηπειρώτικα προϊόντα.

Οι επαγγελματίες, οι Δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να παραστούν στις παραπάνω δράσεις, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 31-3-2016 στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (e-mail: [email protected].), ώστε να έχουν στη διάθεσή τους επαρκή χρόνο για την οργάνωση του ταξιδιού τους.

Επίσης, ως την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει να αποστείλουν υλικό που επιθυμούν να διανεμηθεί στις δράσεις (ελληνικά για την Κύπρο, ιταλικά ή αγγλικά για τη Ρώμη). Τα Επιμελητήρια και οι Επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.

In this article

Join the Conversation