Στην Ηπειρο το “Grow Greek Tourism Online” της Google

H Google ανακοινώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας...

H Google ανακοινώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, τις νέες δράσεις της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» για το 2016.

H paramythia-online.gr, είναι πιστοποιημένη στο “Grow Greek Tourism Online” και εκ πείρας σας διαβεβαιώνουμε πως ιδικά οι αρχάριοι θα πρέπει να το παρακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Google μέσα από ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων που υλοποιεί το 2016, ταξιδεύει για τρίτη χρονιά σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες στον τουρισμό, παρουσιάζοντας μία ομάδα ειδικών συμβούλων (Online Advisors) και μία νέα… δωρεάν πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό.

Μία ομάδα νεαρών συμβούλων που έχουν εκπαιδευτεί από την Google, οι Online Advisors, θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εξηγήσουν στους επαγγελματίες του τουρισμού τα οφέλη του διαδικτύου και να τους εκπαιδεύσουν στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων μέσω εξατομικευμένων εκπαιδεύσεων και ομαδικών σεμιναρίων.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου θα βρίσκονται στα Γιάννενα για να εκπαιδεύσουν δωρεάν επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς μετά την επιτυχία της πρωτοβουλίας το 2014 και το 2015, όπου περισσότερες από δέκα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εκπαιδεύτηκαν σε διαδικτυακά εργαλεία, φέτος το πρόγραμμα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με στόχο την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων περισσότερων επιχειρήσεων και επαγγελματιών του τουρισμού στην Ήπειρο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο ομαδικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από τους Online Advisors στα Γιάννενα (18 Απριλίου) μπορούν να εγγραφούν πατώντας ΕΔΩ

In this article

Join the Conversation