Μελη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας, ενημερώθηκαν για τα επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας κ. Κώστα Σιντόρη πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των δικηγόρων για τα νέα επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020. Καλεσμένος του Συλλόγου ο...

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας κ. Κώστα Σιντόρη πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των δικηγόρων για τα νέα επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Καλεσμένος του Συλλόγου ο Οικονομολόγος κ. Θανάσης Μπούσης  ο  οποίος ανέλυσε τα τέσσερα προγράμματα που έχουν ήδη προκηρυχθεί και απάντησε στις ερωτήσεις των παρισταμένων.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των πτυχιούχων στο οποίο έχουν δυνατότητα να υποβάλουν πρόταση και οι δικηγόροι.Επιπρόσθετα έγινε ενημέρωση  και για τα υπόλοιπα προγράμματα( ΝΕΟΦΥΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ- ΜΜΕ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ) που έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον και για τους δικηγόρους,( εταιρικά , καταστατικά , μισθώσεις  κ.λ.π  ) .

Τέλος έγινε μια σύντομη αναφορά  για τα προγράμματα που θα ανακοινωθούν  στο προσεχές διάστημα και κυρίως  για το LEADER & τον νέο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ

In this article

Join the Conversation