Στην γενική συνέλευση της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας ο Αντιδήμαρχος & μέλος του ΔΣ του κυνηγητικού συλλόγου Παραμυθιάς Φράγκος Θωμάς

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με θέμα «Ενημερωτική Συζήτηση για τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι» παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σουλίου...

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με θέμα «Ενημερωτική Συζήτηση για τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι» παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σουλίου και μέλος του ΔΣ του κυνηγητικού συλλόγου Παραμυθιάς κ. Φράγκος Θωμάς.

Στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων για την απαγόρευση του κυνηγιού ότι οι κυβερνώντες οικολόγοι των γραφείων δεν γνωρίζουν ότι περισσότερο οικολόγοι και φυσιολάτρες είναι οι ίδιοι οι κυνηγοί που είναι κάθε μέρα στα βουνά, στα δάση, στους κάμπους γιατί αγαπούν τη φύση και το περιβάλλον προστατεύοντας το.

Τα θηράματα δεν κινδυνεύουν από τους κυνηγούς και από την θήρευση τους αλλά σε μια πιθανή απαγόρευση του κυνηγιού, όπου είναι θέμα χρόνου η εξαφάνιση τους από τον υπερπληθυσμό λόγω μη καλής διαχείρισης.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!