Σκηνές απείρου κάλλους στην εκλογές της Ν.Δ για τους τομεάρχες. Ένταση, ενστάσεις και “Γαλλικά”

Με την εκλογή ανάδειξης των υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη των εκλεκτόρων που τη Κυριακή 17 Απριλίου θα ψηφίσουν...

Με την εκλογή ανάδειξης των υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη των εκλεκτόρων που τη Κυριακή 17 Απριλίου θα ψηφίσουν για πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας .

H εκλογική διαδικασία σημαδεύτηκε από ένταση, ενστάσεις και καταγγελίες με αποτέλεσμα να υπάρξουν 4 ενστάσεις, ενώ οι φωνές και τα “Γαλλικά” από την ένταση που προκλήθηκε, ακουγόταν μέχρι τους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα στον τομέα δικαιοσύνης, 6 από τους ψηφοφόρους και μάλιστα δικηγόροι, προσφεύγουν στην ΚΕΦΕ γιατί όπως καταγγέλλουν δεν βρέθηκαν οι ψήφοι τους. Οι συγκεκριμένοι υποστηρίζουν πως ψήφισαν την Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ωστόσο η κάλπη της έδωσε μόνο 2 ψήφους.

Ένσταση επίσης υπέβαλλαν ο Δημήτρης Γκαμπρέλας στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, ο Κώστας Βιρβίλης στον τομέα των Μισθωτών και ο Μιχάλης Φερεντίνος στον Αγροτικό τομέα.

Η εφορευτική επιτροπή της ΝΟΔΕ δήλωσε αναρμόδια να ελέγξεις τις ενστάσεις και παρέπεμψε το θέμα στην ΚΕΦΕ η οποία αναμένεται να αποφανθεί σήμερα.

Τα αποτελέσματα όπως τα εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας (με bold, όσοι εκλέγονται):


ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Αναστασίου Βασίλης 6
Δηλαβέρη Ρεγγίνα 2

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Μπάζιου Νικολέττα 45
Γκαμπρέλας Δημήτρης 12

ΜΙΣΘΩΤΩΝ
Γκαμπρέλας Νίκος 130
Βιρβίλης Κώστας 117

ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Τζέλλου Χριστίνα 30
Τσόδουλος Κυριάκος 26

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ
Στεργίου Γιάννης 70
Φερεντίνος Μιλτιάδης 38

ΥΓΕΙΑΣ
Δημάκος Δημήτρης

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Χανδρινός Κώστας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Τάτση Ευαγγελία

ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Διαμάντης Βασίλης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ρέβης Κωνσταντίνος
In this article

Join the Conversation