Στο “Battle 2016” ο Άρης Μπέλλος +ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την μεγάλη επιστροφή του “THE BATTLE” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Fever Music Hall. Στο “THE BATTLE 2016” θα συμμετέχει και ο...

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την μεγάλη επιστροφή του “THE BATTLE” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Fever Music Hall. Στο “THE BATTLE 2016” θα συμμετέχει και ο Παραμυθιώτης αθλητής του Kickboxing Άρης Μπέλλος, ο οποίος συνεχίζει με σταθερή ανοδική πορεία, μια καριέρα στα μαχητικά αθλήματα.

O Αρης  θα αντιμετωπίσειτον Λεβάν Γκουρούλι ενόψει της τετράδας τίτλου WKN Α’ National στα -77 κιλά. O αγώνας θα είναι για 3 γύρους των 3 λεπτών δίχως έξτρα γύρο. Ο νικητής της τετράδας θα πάρει εκτός από την ζώνη και άμεσα παιχνίδι στο εξωτερικό για ζώνη WKN International.

Ο Αρης Μπέλλος ήταν ένας από τους πέντε Ελληνες αθλητές που περπάτησαν νικηφόρα στο ριγνκ του promotion του ENFUSION που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία, μέσα από μία δυναμική εμφάνιση, αφού χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο να… συντρίψει τον αντίπαλό του.

Ο Άρης Μπέλλος, μίλησε στις ειδήσεις του star για το “THE BATTLE 2016” και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!