Ανασχηματισμός επίκειται στον δήμο Σουλίου. Ποια ονόματα ακούγονται για νέοι αντιδήμαρχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, επίκειται ανασχηματισμός και των τεσσάρων αντιδημάρχων του δήμου Σουλίου από την 1η Μαΐου. Ως επικρατέστεροι νέοι αντιδήμαρχοι, είναι οι εξής: Ο Βασίλης Καλόγηρος,...

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, επίκειται ανασχηματισμός και των τεσσάρων αντιδημάρχων του δήμου Σουλίου από την 1η Μαΐου.

Ως επικρατέστεροι νέοι αντιδήμαρχοι, είναι οι εξής:

Ο Βασίλης Καλόγηρος, στην θέση του Γιάννη Γώγου ως αντιδήμαρχος διαχείρισης πόρων, οικονομικής ανάπτυξης, διοικητικών θεμάτων, διαφάνειας ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παιδείας & δημοσίων σχέσεων.

Ο Θεόδωρος Μπάτσης, στην θέση του Θωμά Φράγκου ως αντιδήμαρχος προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης, πολιτικής προστασίας και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ο Δανιήλ Αναστασόπουλος στην θέση του Χρήστου Μούτσιου ως αντιδήμαρχος σχεδιασμού, υποδομών προγραμματισμού και ανάπτυξης.

Η Βασιλική Ντούκα στην θέση του Σταύρου Κωσταρά ως αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης, εμπορίου, κοινωνικής προστασίας & αλληλεγγύης.

Φυσικά “καραμπόλες” της τελευταίας στιγμής μπορεί να συμβούν, ωστόσο τα τελικά ονόματα των νέων αντιδημάρχων καθώς και πιθανές αλλαγές στις αρμοδιότητες, αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες 2 εβδομάδες, η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραίμη.

In this article

Join the Conversation