Η ένσταση έβγαλε πρόεδρο στην ΝΟΔΕ. Για άλλα 3 χρονια ο Άλ. Λάμπρου. Τι λέει ο Θ. Προρφύρης

Ο Άλκης Λάμπρου είναι εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ και μάλιστα χωρίς εκλογές, αφού η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένταση που κατέθεσε και σύμφωνα με την οποία η...

Ο Άλκης Λάμπρου είναι εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ και μάλιστα χωρίς εκλογές, αφού η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένταση που κατέθεσε και σύμφωνα με την οποία η υποψηφιότητα του Θανάση Πορφύρη είναι άκυρη, αφού σύμφωνα με το καταστατικό για να μπορεί να πάρει μέρος στις εκλογές θα έπρεπε να είναι μέλος του κόμματος τους τελευταίους 6 μήνες.

Eτσι ο Άλκης Λάμπρου είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας και για τα επομενα 3 χρονια

Ο Θανάσης Προρφύρης με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, προέβη στην εξής δήλωση:

Από τα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν ενεργό μέλος στην ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στο ΑΤΕΙ Πατρών και στην συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ και ΝΟΔΕ Αχαΐας. Όταν επέστρεψα στην Θεσπρωτία γράφτηκα στην ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας. Σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΑΛΕΚΟ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ στις αυτοδιοικητικές του 2014 έλεγξα και επιβεβαίωσα την εγγραφή μου!!! Κατατέθηκε ένσταση ενάντια στην υποψηφιότητα μου για το ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος πάνω από έξι μήνες στην ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. Με θλίψη μου πληροφορήθηκα ότι δεν φαίνεται πουθενά ότι είμαι εγγεγραμμένος από την επίσημη μηχανογράφηση του κόμματος και ζητώντας τις λίστες στην τοπική ΝΟΔΕ, οι οποίες θα επιβεβαίωναν την εγγραφή μου είπαν ότι δεν υπάρχουν. Επίσης το ίδιο είχε συμβεί και με άλλους υποψηφίους στους θεματικούς τομείς οι οποίοι ενώ ήταν εγγεγραμμένοι δεν φαίνονταν πουθενά και ας είχαν διατελέσει ακόμη και μέλη εφορευτικών επιτροπών στις εσωκομματικές, όπως και στις λίστες της ΝΟ.Σ. που λείπουν στελέχη του κόμματος όπως πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρώην δήμαρχοι, νυν αντιδήμαρχοι, αλλά και στον Ko Παντελη Κιτσιο όταν δήλωσε ενδιαφέρον για το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας. Ο θεσπρωτικός λαός θέλει να έρθει και να αγκαλιάσει την παράταξη μας, φάνηκε και από την συμμετοχή, αλλά όσο υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα απομακρύνεται. Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου.Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πιστός στις αρχές που πρεσβεύει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

In this article

Join the Conversation