ΒΙΝΤΕΟ: H συμμετοχή του ΦΟΠ στο συνεδριακό κέντρο “Ιωαν. Βελλίδης” στην εκδήλωση “Η Ελλάδα της κρίσης & τα εθνικά ζητήματα”

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο “ΙΩΑΝΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ ” στη Θεσσαλονίκη με τίτλο “Η Ελλάδα της κρίσης και τα εθνικά ζητήματα”. Βασικός...

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο “ΙΩΑΝΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ ” στη Θεσσαλονίκη με τίτλο “Η Ελλάδα της κρίσης και τα εθνικά ζητήματα”.

Βασικός άξονας των ομιλητών ήταν η απο κοινού διεθνής προβολή και προώηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ενισχύοντας την ενότητα στα εθνικά μας ζητήματα. Την εκδήλωση επίσης πλαισίωσαν χορευτικά από τον Πόντο , την Κρήτη,την Μακεδονία, την Κύπρο, την Καππαδοκία και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων και Σαρακατσαναίων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο των “Απανταχού Σουλιωτών” και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Μπότσαρη Δημήτρη για την επιλογή του Ομίλου μας να εκπροσωπήσει το Σούλι και να παρουσιάσει χορούς από αυτήν την ιστορική περιοχή και επίσης για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχε.

Ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο κύριο Τριφύλλη Γιάννη καθώς και τα μέλη- χορευτές για την αξιοπρεπή παρουσία τους.

To Δ.Σ. του
Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!