Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς

Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς, Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην Παραμυθιά. Στην Ιερά Σύναξη...

Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς, Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην Παραμυθιά.

Στην Ιερά Σύναξη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις Αγιες μέρες του Σαρακοστής, κύριος εισηγητής ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ηγουμενίτσης πρωτοπρεσβύτερος π.Ελευθέριος Κωνσταντής με θέμα «Πορεία προς το Πάθος και την Ανάσταση», ενώ σύντομη ομιλία πραγματοποίησε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ Τίτος.

Την ιερά σύναξη εκτός από την εορταστική περίοδο, απασχόλησαν και διάφορα θέμα τόσο του κληρικού κλάδου όσο και τις εκκλησίας γενικότερα, ενω ακολούθησε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα τρέχοντα θέματα λειτουργικής, ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως που αφορούν τις κατά τόπους ενορίες της Μητρροπόλεως Παραμυθιάς.

In this article

Join the Conversation