Σαμπάνιες στο Γαρδίκι, πρωταθλήτρια η Δόξα. Οι αντίπαλοι στα playoff για την Γ’ Εθνική

Ένα γκολ του Τσουγγάρη στο 60’ και λίγη τύχη, ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στην Δόξα επί του Αστέρα στον τελικό των τελικών και το πρωτάθλημα...

Ένα γκολ του Τσουγγάρη στο 60’ και λίγη τύχη, ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στην Δόξα επί του Αστέρα στον τελικό των τελικών και το πρωτάθλημα να πάει για δεύτερη φορά στα τελευταία 3 χρόνια στο Γαρδίκι.

Στον αγώνα όπου επικράτησαν αρκετά νεύρα, η δόξα ευτύχισε να έχει σε μεγάλη μέρα εκτός των άλλων και τον τερματοφύλακα Φίλιππα Μπίλλα, ο οποίος στο 35’ απέκρουσε και πέναλτι.

Ο Αστέρας έκανε την αντεπίθεση για την ανατροπή, ωστόσο η ομάδα του Παναγιώτη Παππά ήταν αποφασισμένη και έδωσε τέλος στις όποιες φιλοδοξίες των φιλοξενούμενων.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίχτες, τεχνικούς, συμβούλιο και οπαδούς, ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν, με το βλεμα στα μπαράζ της ανοδου για την Γ’ Εθνικη οπου η Δόξα θα τοποθετηθεί στον 5 όμιλο με αντίπαλους τους πρωταθλητές από τους νομούς Κέρκυρας, Ιωαννίνων και Τρικάλων (Αστέρας Πετρίτη, ΑΟ Βελισσαρίου και Αετοί Ελευθεροχωρίου). Πρώτος αγώνας στην Κέρκυρα στις 15 Μάιου με αντίπαλο τον Πετρίτη

Δόξα Γαρδικίου: Μπίλας, Λάμπρου Δ., Μπουρνάς, Παππάς, Μηνάς, Ζήσης, Τσίρης, Γεωργάκης, Κώστας, Λάμπρου Αλ, Τσουγγάρης
Αστέρας Παραποτάμου: Γαλάνης Τ., Μπάρκας, Βένος, Καλέσης, Γιάκης, Μητσέλος, Γκόλιας, Τσώτος, Παπανδρέου, Λιώνης, Κάλλος

Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, σε μήνυμα της αναφέρει:
“Θα ήθελα να συγχαρώ την Δόξα Γαρδικίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Το ήθος, το αγωνιστικό πνεύμα και η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδουν.
Ο Δήμος Σουλίου θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σας και να υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα μπαράζ.”

Photo: Thymios Tsougaris

In this article

Join the Conversation