Σούλι Παραμυθιάς: Συγχαρητήρια επιστολή στην Δόξα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει δημόσια το σωματείο του ιδίου Δήμου Σουλίου, Δόξα Γαρδικίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Εύχεται...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει δημόσια το σωματείο του ιδίου Δήμου Σουλίου, Δόξα Γαρδικίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Εύχεται καλή αγωνιστική πορεία στα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν και άνοδο στην Γ’ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία.

Είναι αξιοσημείωτο και πρέπει να επισημανθεί ότι η αγωνιστική περίοδος 2015-2016 ανήκει δικαιωματικά και αθλητικά στο Δήμο Σουλίου δεδομένου ότι δύο εκπρόσωποί του στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας, Δόξα Γαρδικίου και Σούλι Παραμυθιάς, στέφθηκαν πρωταθλητής και κυπελλούχος αντίστοιχα.

Επίσης το σωματείο του ιδίου Δήμου, Α.Ο. Προδρομίου, στέφθηκε πρωταθλητής στην Β’ κατηγορία και εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία και σοβαρή υποψηφιότητα, πράγμα που ευχόμαστε ολόψυχα, έχει θέσει για την άνοδο στην Α’ κατηγορία και το σωματείο του Δήμου Σουλίου, Θύελλα Γκρίκας/Ψάκκας.

Το παραπάνω θετικό γεγονός καθιστά αναγκαίο και επιβάλλει με καλή θέληση και καλοπροαίρεση την ειλικρινή συνεργασία των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου μας για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, τόσο σε διαδημοτικό, όσο και σε ευρύτερο επίπεδο προς όφελος όλων μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον διαιτητή του αγώνα Δόξας Γαρδικίου- Αστέρας Παραποτάμου, Γεώργιο Κομίνη και στους συνεργάτες του βοηθούς για την άψογη διαιτησία τους που ήταν αντάξια του καθοριστικής σημασίας αγώνα.

Τέλος το Δ.Σ. εύχεται σε όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας καλή συνεργασία, υγεία και καλό Πάσχα.


Παραμυθιά
25-04-2016
Από το Δ.Σ.
In this article

Join the Conversation