Το προγραμμα εορτασμού του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά, με αφορμή την εορτή του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης...

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά, με αφορμή την εορτή του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως, ανακοίνωσε το διήμερο πρόγραμμα εορτασμού.

Η εορτή του πολιούχου της Παραμυθιάς μεταφέρεται λόγω Πάσχα και θα εορταστεί το διήμερο 7 και 8 Μαίου, με την λιτανευση να πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα

– Το Σάββατο 07 Μαίου και από ώρα 7:00μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.
Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου, επι της οδού Κ. Καραμανλή στην Παραμυθιά.

– Την Κυριακή 08 Μαίου το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτο-κλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

In this article

Join the Conversation