Δημιουργία συλλόγου οικογενειών ψυχικά ασθενών

" Όσο για μένα, δεν θα έλεγα ότι θα επέλεγα την τρέλα εάν είχα επιλογή. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι αρχίζω να θεωρώ την τρέλα σαν μια...

Σας προτείνω να μπείτε στην ιστοσελίδα τους www. sopsipatron.gr. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!!! Η προσϕορά βοήθειας είναι Ευλογία γι’ αυτόν που τη προσϕέρει και Χαρά γι’ αυτόν που τη δέχεται!!! Αν λοιπόν πραγματικά ενδιαϕέρεστε να συμμετέχετε στην οργάνωση ενός συλλόγου για την στήριξη των οικογενειών των ψυχικά ασθενών που θα προσϕέρει και θα στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους που πάσχουν ψυχικά, παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου τηλ : 6941421337 ή με το τοπικό κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας τηλ : 2665021551 να αϕήσετε τα στοιχεία σας και εγώ θα έρθω σε επαϕή άμεσα μαζί σας.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 15.05.2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 6 μ.μ. στο ισόγειο του Ξενώνα Aμπελοκήπων ΕΠΡΟΨΥΗ (διεύθυνση Θωμά Πασχίδη 78 Αμπελόκηποι) στα Ιωάννινα, θα πραγμοτοποιηθεί μια συνάντηση από συγγενείς – φροντιστές ασθενών και επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με το ΣΟΨΥ Θεσσαλονίκης. Θα ήταν εξαίρετα σημαντικό να παρεβρεθείτε!


Με σεβασμό και εκτίμηση
Νίκη Κάτσιου
In this article

Join the Conversation