Με σποτ σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια, συνεχίζεται η προβολή του τουριστικού προϊόντος του δήμου Σουλίου

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η τηλεοπτική προβολή του τουριστικού προϊόντος του δήμου Σουλίου. Η καμπάνια περιλαμβάνει την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων διαρκείας (1λεπτού, 2 λεπτών, 4...

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η τηλεοπτική προβολή του τουριστικού προϊόντος του δήμου Σουλίου.

Η καμπάνια περιλαμβάνει την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων διαρκείας (1λεπτού, 2 λεπτών, 4 λεπτών, 8 λεπτών) σε περιφερειακά κανάλια με εμβέλεια στους νομούς Θεσπρωτίας, Πρεβέζης, Ιωαννίνων, Αιτ/νίας, Λευκάδας και Κέρκυρας συνολικού προϋπολογισμού 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εισήγηση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα τουρισμού Δημήτριου Λώλου, βασικός στόχος της καμπάνιας είναι η επικοινωνία και η τοποθέτηση του δήμου Σουλίου στο χάρτη προορισμών τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή τουριστική αγορά. Επιμέρους σκοπό αποτελεί ο εμπλουτισμός του τοπικού τουριστικού προϊόντος, η συνέχεια της επικοινωνιακής και προβολής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής που είναι μνημεία φύσης και πολιτισμού, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η δράση αυτή έρχεται σε συνέχεια εκμετάλλευσης των τεχνολογιών στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος, με την προβολή σε πλατφόρμες μεγάλης επισκεψημότητας.

In this article

Join the Conversation