Δονάτος Δήμου: O νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Volvo Car Hellas

Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι ο κ. Δονάτος Δήμου αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας. Ο Παραμυθιώτης Δονάτος Δήμου ουσιαστικά προέρχεται από τη σουηδική μάρκα, έχοντας...

Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι ο κ. Δονάτος Δήμου αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας.

Ο Παραμυθιώτης Δονάτος Δήμου ουσιαστικά προέρχεται από τη σουηδική μάρκα, έχοντας διατελέσει για περισσότερο από μία δεκαετία Volvo Brand Manager στην εισαγωγική εταιρεία – διανομέα της Volvo Cars στην Κύπρο.

Υπό τη διεύθυνσή του Δονάτου Δήμου, η Volvo γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη στην Κύπρο, αυξάνοντας σημαντικά το μερίδιό της τόσο στην premium κατηγορία όσο και στην αγορά αυτοκινήτου γενικότερα.

Ο κ. Γιάννης Πετούλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, με την ευκαιρία δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας ένα νέο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, σφαιρική γνώση και καταγεγραμμένη αγάπη για τη μάρκα και είμαι σίγουρος ότι με τη συμβολή του η ανάπτυξη της Volvo στην Ελλάδα θα συνεχιστεί απρόσκοπτη.

Το 2016 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη Volvo τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, με το λανσάρισμα του S90, του νέου μας μεγάλου σεντάν, προ των πυλών και του V90, της sport-wagon έκδοσής του να ακολουθεί μετά το καλοκαίρι. Αναμφίβολα, ο ερχομός του Δονάτου στη Volvo Car Hellas γίνεται σε μία πολύ συναρπαστική περίοδο για τη μάρκα!»

In this article

Join the Conversation