Με το αριστερό η Δόξα Γαρδικίου στα μπαράζ για την Γ’ Εθνική

Το φουριόζικο ξεκίνημα του Αστέρα Πετριτή ήταν αρκετό για την ομάδα της Κέρκυρας, να επικρατήσει στον πρώτο αγώνα των μπαράζ για την Γ’ Εθνική επι της Δόξας Γαρδικίου...

Το φουριόζικο ξεκίνημα του Αστέρα Πετριτή ήταν αρκετό για την ομάδα της Κέρκυρας, να επικρατήσει στον πρώτο αγώνα των μπαράζ για την Γ’ Εθνική επι της Δόξας Γαρδικίου με 2-1 στο Κανόνι.

Οι Κερκυραίοι πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων (7′ γκολ-φάουλ από μακριά και πλάγια από τον Ασπιώτη, 23′ καλό πλασέ του Ν. Γεωργοπάλη από κοντά από κάθετη του “Ασπιώ”) και στη συνέχεια προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού. Ωστόσο, το γκολ-μείωση του Μηνά (μετά από μακρινό φάουλ-γέμισμα), στο 35′, τους χάλασε κάπως τα σχέδια, αφού, η Δόξα ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Η δόξα ζήτησε πέναλτι πάνω στο Γκέκα, στο 48′ ωστόσο δεν της δόθηκε.

Αστέρας Πετριτή (Β. Ξάνθης): Ριγανάς, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος, Αλ. Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Ν. Γεωργοπάλης, Ασπιώτης (86′ Λιούμπας), Δ. Στούπας (46′ λ.τ. Γράντος), Χρ. Γεωργοπάλης, Π. Πάγκαλης (62′ Γούναρης).
Δόξα Γαρδικίου (Π. Παππάς): Ντόστας, Δ. Λάμπρου, Μπούρνας, Γκέκας, Μηνάς, Β. Τσίρης, Ζήσης, Γεωργάκης, Κώστας, Αλ. Λάμπρου, Δ. Τσουγκάρης.
Διαιτητής: Νίκος Ρούσσος- Μπεκερτζής (Κωνσταντίνου, Μπουντούρης).

Η βαθμολογία
Αστέρας Πετριτή 3
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχώρι 3
Βελισσάριο 0
Δόξα Γαρδικίου 0.

H επόμενη (2η) αγωνιστική (Τετάρτη 18/5)
Δόξα Γαρδικίου – Ελευθεροχώρι
Βελισσάριο – Αστέρας Πετριτή

In this article

Join the Conversation