Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία στην Ποταμιά

Με ιδιαίτερη προσοχή αξιολογεί η αστυνομία τα στοιχεία που προέκυψαν από την κατάθεση Αλβανού, ο οποίος έχει προσαχθεί ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του...

Με ιδιαίτερη προσοχή αξιολογεί η αστυνομία τα στοιχεία που προέκυψαν από την κατάθεση Αλβανού, ο οποίος έχει προσαχθεί ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου στη Ποταμιά Παραμυθιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός ο οποίος εργάζονταν σε χωριό κοντά στα σύνορα, φέρεται να κατέθεσε ότι η δολοφονία σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και την απόκρυψη φορτίου εκ μέρους του θύματος.Ισχυρίστηκε ότι δολοφονήθηκε από δύο συμπατριώτες του, εκ των οποίων ο ένας έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Η αστυνομία στέκεται με επιφυλακτικότητα μπροστά στην κατάθεση του συγκεκριμένου και αναμένει, μέσα στις επόμενες ώρες, να έχει τα στοιχεία που θα τεκμηριώσουν ή όχι όσα ανέφερε στην κατάθεση.

Φαίνεται πάντως πως το θύμα, κατά το παρελθόν είχε εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών. Κρατήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις Αλβανικές φυλακές και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Πριν καταλήξει στη Ποταμιά Παραμυθιάς είχε εργαστεί και σε άλλες περιοχές.

Απο το epiruspost.gr

In this article

Join the Conversation