Ομολόγησε 28χρονος για την αποτρόπαια δολοφονία με τον αποκεφαλισμό 25χρονου

2 αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής έχουν συλληφθεί για τον φόνο του 25χρονου στην Ποταμιά Παραμυθιάς, με τον έναν από αυτούς, 28 χρονών, να έχει ήδη ομολογήσει πως ήταν παρόν...

2 αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής έχουν συλληφθεί για τον φόνο του 25χρονου στην Ποταμιά Παραμυθιάς, με τον έναν από αυτούς, 28 χρονών, να έχει ήδη ομολογήσει πως ήταν παρόν στο εγκλημα.

Όπως υποστηρίζει, τρεις Αλβανοί τον ανάγκασαν να τους υποδείξει που κρυβόταν ο 25χρονος βοσκός κι εκείνος τους οδήγησε στην καλύβα, όπου αργότερα βρέθηκε αποκεφαλισμένος.

Τα στοιχεία που έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στις αρχές συμπίπτουν τόσο με τον χρόνο όσο και τον τόπο του εγκλήματος, ενώ φέρεται να έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο σκότωσαν τον άτυχο νεαρό οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί.

Όσον αφορά την αιτία του άγριου φονικού, ο 28χρονος υποστήριξε ότι σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα την προσπάθεια του θύματος να αποκρύψει από τους δράστες φορτίο με παράνομες ουσίες.

Κατά τις ίδιες πηγές, τις τελευταίες ώρες αναζητείται στα Ιωάννινα τουλάχιστον ένας από τους τρεις φερόμενους δολοφόνους.

Την ίδια ώρα, οι τοπικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και τα στοιχεία από την έρευνα στις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος ώστε να ξετυλίξουν το πολύπλοκο κουβάρι της υπόθεσης και να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Εξελίξεις αναμένονται και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Δείτε σχετικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.


In this article

Join the Conversation