Στον εισαγγελέα σήμερα ο 28χρονος Αλβανός. Ελεύθερος ο δεύτερος

Στον εισαγγελέα (για παράνομη είσοδο στην χώρα) αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 28χρονος Αλβανός που έχει ομολογήσει πως ήταν παρόν στην δολοφονία με τον αποκεφαλισμό του 25χρονου βοσκού στην...

Στον εισαγγελέα (για παράνομη είσοδο στην χώρα) αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 28χρονος Αλβανός που έχει ομολογήσει πως ήταν παρόν στην δολοφονία με τον αποκεφαλισμό του 25χρονου βοσκού στην Ποταμιά.

Ωστόσο τα γεγονότα που παρουσιάζει έχουν κενά, όπως πχ το δεύτερο πρόσωπο που κατέδειξε ως έναν από τους 3 δολοφόνους και ο οποίος προσήχθη εχτές στην αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος μερικές ώρες μετά, αφού δεν προέκυψαν προς το παρόν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο 28χρονος που κρατείται, φέρεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο άγριο έγκλημα, καθώς υποχρεώθηκε να οδηγήσει εκεί τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι πυροβόλησαν και αποκεφάλισαν τον 25χρονο που εργάζονταν ως βοσκός.

Ο 28χρονος μάρτυρας προσήχθη αρχικά ως ύποπτος αλλά στη συνέχεια συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα, διότι διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια παραμονής. Οι άνδρες της Ασφάλειας περιμένουν να διασταυρώσουν τα όσα είπε από τις εξετάσεις DNA που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Να διαπιστώσουν δηλαδή αν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος ταυτοποιείται με αυτό του 28ρονου και των ατόμων που δείχνει ως δράστες.

Ένα από τα ερωτήματα που δεν έχει διαλευκανθεί είναι ποιο ήταν το άτομο που αποκεφάλισε τον 25χρονο και τι απέγινε το κεφάλι του θύματος.

Στην ΕΛΑΣ επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση, Ωστόσο ειναι φειδωλοί στην πληροφόρηση στα πλαίσια της προανακριτικής διαδικασίας

In this article

Join the Conversation