BINTEO: Γιορτές Σουλίου – Παραμυθιά

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η δεύτερη ημέρα των εορτών Σουλίου, με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στο προαύλιο χώρο του σχολείου Βούλγαρη και με την συμμετοχή χορευτικών από...

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η δεύτερη ημέρα των εορτών Σουλίου, με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στο προαύλιο χώρο του σχολείου Βούλγαρη και με την συμμετοχή χορευτικών από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλειος Γιόγιακας, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γεώργιος Λαζαρίδης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, η περιφεριακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, εκπρόσωποι των δήμων Ηγουμενίτσας και Φιλιατων, εκπρόσωποι της Μητρόπολης Παραμυθιάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση μεταξύ άλλων περιλάμβανε παρουσίαση αντιπροσωπευτικών όπλων και παρελκομένων, αυθεντικών που χρησιμοποιήθηκαν στους αγώνες του Σουλίου από τον Σκοπευτικό Όμιλο Παραδοσιακών Όπλων Πάτρας καθώς και βράβευση Μαθητών για τις καλύτερες εικαστικές δημιουργίες με θέμα: «Σούλι: Εικαστική προσέγγιση μιας ιστορικής περιοχής από τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά.


In this article

Join the Conversation