3 εντάλματα, 2 συλλήψεις για τον αποκεφαλισμό του 25χρονου

Χειροπέδες σε δύο 28χρονους για την άγρια δολοφονία του Αλβανού που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην Θεσπρωτία, πέρασαν σήμερα αστυνομικοί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα υπήκοος Αλβανίας 27 ετών. Οι σύλληψεις...

Χειροπέδες σε δύο 28χρονους για την άγρια δολοφονία του Αλβανού που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην Θεσπρωτία, πέρασαν σήμερα αστυνομικοί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα υπήκοος Αλβανίας 27 ετών.

Οι σύλληψεις τους πραγματοποιήθηκαν και επισημα (κρατούταν εδώ και μέρες στην ασφάλεια) σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Θεσπρωτίας, μετά το σχηματισμό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ποινικής δικογραφίας -κακουργηματικού χαρακτήρα- για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία περιίβρυσης νεκρού και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες περιέγραψε στους αστυνομικούς πως πήγαν στη παράγκα στην οποία διέμενε το θύμα και αφού του χτύπησαν τη πόρτα και τους άνοιξε ένας δράστης μπήκε μέσα ενώ οι άλλοι δύο έμειναν έξω και περίμεναν. Άκουσαν τον πυροβολισμό και μετά είδαν το δράστη να σέρνει και να βγάζει το θύμα έξω από την παράγκα. Τότε σύμφωνα με τις περιγραφές, έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και αποκεφάλισε το θύμα. Το κεφάλι το έβαλε σε μια σακούλα και όπως τους είπε θα το πήγαινε στην Αλβανία να το δείξει στο άτομο που είχε ζητήσει την εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό του Αλβανού.

Σύμφωνα με τους συλληφθέντες το κίνητρο της εκτέλεσης ήταν ότι το θύμα είχε κρατήσει για τον εαυτό του 20.000 ευρώ από εμπόριο κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν

In this article

Join the Conversation